Ne propustite

Knjiga na komad

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Australski par lovaca na zlato živi u autobusu u divljini u potrazi za blagom

S detektorom metala u ruci i pod užarenim australskim suncem, Bridget i Levi North istražuju surovu prirodu u divljini u potrazi za zlatom. U svakom trenutku bračni par može se obogatiti i steći bogatstvo trenutnim punjenjem bankovnih računa.

Njihovo najveće otkriće do danas bio je grumen zlata od 7 oz (198 g) procijenjen na 22 000 dolara, a drugom prilikom su iskeširali 5 000 dolara pronalaskom grumena zlata od 2 oz (56 g). Prije mjesec dana njihova 18-mjesečna beba Sunny čak je provjerila detektor metala i uspjela pronaći maleni grumen.

Osim rudarenja, Levy radi kao stolar, a Bridget vodi svoju tvrtku s nakitom, Bridget North Studio, gdje koristi dio zlata koje pronađe za izradu izvrsnog nakita. Tročlana obitelj živi potpuno autonomno u autobusu od 11,5 metara u Exmouthu, Zapadna Australija, vozeći se uz obalu. U potrazi za zlatom napuštaju grad na pet sati i nerijetko provode tjedne “u divljini”.

 Ne propustite

AdMaven - najbolja platforma za reklamiranjeAmaterke - Gole djevojke na javnim mjestima

Gole djevojke na javnim mjestima №13
Gole djevojke na javnim mjestima №13
Erotika, Djevojke
Gole djevojke na javnim mjestima №8
Gole djevojke na javnim mjestima №8
Erotika, Djevojke
Gole djevojke na javnim mjestima №6
Gole djevojke na javnim mjestima №6
Erotika, Djevojke

14+
Podijelite ovaj link:
22.08.2023
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.