Ne propustite

Web promocija - Animat Studio

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Djevojka s tetovažama pokazala je kako izgleda bez tetovaže

Stanovnica Sjedinjenih Država, čije je tijelo gotovo u potpunosti prekriveno tetovažama, pokazala je čistu kožu na licu i iznenadila korisnike mreže. 27-godišnja Izzy Gonzalez svoj stil povezuje s emo subkulturom. Djevojka se oblači u crnu i ružičastu odjeću, nosi masivne dodatke i svijetlo se šminka. Uz to, pokrila je cijelo tijelo tetovažom. Samo na njezinu licu nalazi se najmanje 31 crtež.

Izzy odgaja dvogodišnju kćer Amoru, a šetajući s djetetom često čuje prijekore drugih roditelja o svom izgledu. "U početku me ljudi uzimaju za dadilju ili stariju sestru, a kad saznaju da sam vani sa svojom kćeri, pitaju me kad sam izašla iz zatvora i koje ilegalne tvari uzimam", rekla je.

Žena je odlučila provesti eksperiment i pogledati se bez tetovaža i žive slike. Stilistica Tory stavila je na Izzy šminku koja je u potpunosti prekrivala tetovaže, a nju je opremila ležernom odjećom i perikom.

Sat vremena kasnije, junakinja spota promijenila se do neprepoznatljivosti. Amora dugo nije mogla shvatiti da je majka ispred nje. Unatoč atraktivnom izgledu bez tetovaža, Izzy je priznala da i dalje voli svoj uobičajeni stil i da ga neće mijenjati.Ne propustite

Potencija Shop


Zrelije dame...

Iskrene fotografije zrelih dama №16
Iskrene fotografije zrelih dama №16
Erotika, Zrele dame
Iskrene fotografije zrelih dama №07
Iskrene fotografije zrelih dama №07
Erotika, Zrele dame
Iskrene fotografije zrelih dama №02
Iskrene fotografije zrelih dama №02
Erotika, Zrele dame

14+
Podijelite ovaj link:
25.06.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.