Ne propustite

Izrada i postavljanje reklamnih banera u mreži web sajtova

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Dvospratni autobus preuređen u kuću iz snova

Dom je mjesto na kojem se osjećate dobro. No kad su se 26-godišnji Charlie MacVicar i njezin partner, 27-godišnji Luke Walker, odlučili useliti, znali su da se ne mogu opustiti na mjestu s ogromnim financijskim obvezama. Stoga je par počeo tražiti alternativu.

Budući da je Charliejev otac vlasnik dijela zemlje u Essexu u Velikoj Britaniji na kojem bi on i Luke mogli živjeti, mladići su razmotrili nekoliko mogućnosti kako to iskoristiti, a na kraju su si kupili dvospratni autobus kako bi kući dali više prostora.

Gotovo godinu dana naporno su radili na ostvarenju svojih snova, a uz pomoć najbližih sve je ispalo onako kako su željeli. 

"Moj partner i ja željeli smo živjeti zajedno, ali nismo željeli biti vezani uz veliku hipoteku ili platiti ogromnu stanarinu", rekla je Charlie. Nakon što su pogledali više od jednog autobusa, par se odlučio za idealnu opciju: pravi crveni londonski autobus Go-Ahead London Volvo Plaxton, koji je prevozio putnike samo nekoliko mjeseci prije nego što su ga kupili.Prirodno, prepraviti autobus (koji je još uvijek imao sjedala) za neiskusnu osobu nije lak zadatak. Charlie priznaje da je postupak ponekad bio vrlo težak: na kraju je prvi put uzela odvijač u ruke! No, par je imao dovoljno sreće da je dobio podršku i pomoć najmilijih.


 

"Moj dečko i ja ne smatramo se kreativnim ljudima. Uglavnom smo radili u uredu, tako da jednostavno nismo mogli sami obaviti dio radova na izmjeni autobusa. Električnu opremu, vodovod i stolariju radili su obitelj ili profesionalci.

U prizemlju autobusa nalazi se kuhinja, wc, radni stol i gostinska soba / dnevni boravak s peći na drva


"Ali u cjelini, nije bilo puno problema s autobusom jer smo ga dobili u dobrom stanju", rekla je Charlie. "Dakle, prerada je prošla prilično glatko. Izgradnja je bila izazovnija jer je pod na gornjoj palubi bio malo iskrivljen, pa je morali smo napraviti krevet po mjeri i drugi namještaj; i izravnati kadu. "

Održavanje topline također je nezgodno u autobusu s puno prozora, ali par je nedavno instalirao novi grijač za pomoć. Uz to je dolje peć na drva.Ne propustite

Instagram poslovni profilNa drugom katu - spavaća soba, kupka i svlačionica

Također su uredili i područje uz autobus
 

Sada McVicar i njezin partner plaćaju ocu malu najamninu za parkiranje na njegovom zemljištu, troškovi stanovanja su im minimalni.

Kuća im je parkirana uz slikoviti ribnjak. Par također drži dvije koze, Montyja i Darwina.
Sam autobus koštao je par 2500 funti (oko 2470 dolara), a na njegovu obnovu potrošili su oko 15.000 funti (oko 20.830 američkih dolara).

Biganimal meme

Dobra vijest za muškarce
Dobra vijest za muškarce
Meme, Humor i zabava
Levi's rađen za afričko tržište
Levi's rađen za afričko tržište
Meme, Humor i zabava
NOVO! Produžni kabel iz EU
NOVO! Produžni kabel iz EU
Meme, Humor i zabava"Sviđa nam se život ovdje i sloboda koju nam daje"

 

14+
Podijelite ovaj link:
18.02.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.