Ne propustite

Calypso divin club

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Učiteljica je otpuštena nakon 7 godina rada u školi

Školska učiteljica povijesti iz Charlottea u SAD-u počela je zarađivati ​​vrućim snimcima po savjetu svog supruga. Zbog njega je izgubila karijeru u školi.

Stvari su išle uzbrdo - tajni je posao donosio 15 tisuća dolara mjesečno u obiteljski proračun. No nije trebalo dugo kombinirati glavni posao s ekstravagantnim "honorarnim poslom". Nakon sedam godina rada u školi, žena je morala napustiti svoje voljene učenike i sve izglede za karijeru. Opet, zbog vlastitog muža - muškarac se nije mogao pomiriti s time koliko je Amy postala popularna, a ubrzo je par i prekinuo.

Uvrijeđeni bivši supružnika ispričao je školskom vijeću tajnu koju su zajedno skrivali, pa čak i pokazao sve erotske fotografije. Amy je ubrzo suspendirana kako bi odlučila što dalje. No, Amerikanka je već sve sama odlučila.

"Bilo mi je užasno neugodno. Bila sam u suzama i neugodnosti. Zbog njih sam se osjećala tako beznačajno i odvratno. Bila sam toliko depresivna da sam osjećala da nemam izbora nego dati ostavku. Ne mogu dalje raditi s njima. Još malo i roditelja sa studentima mogla saznati za sve, ali to uopće nisam željela ", kaže Amy Kupps.

Ali u Amynom životu nije sve tako loše kako bi se moglo činiti na prvi pogled. Sad je svu snagu i resurse bacila na svoj profil u OnlyFans, piše Mirror. Djevojčica planira postati najpoznatiji model u ovoj službi. S obzirom na to da ona nema drugih prihoda, motivacija joj može igrati na ruku. Da bi to postigao, amerikanac se već odlučila za plastičnu operaciju - pa će biti više šansi za svjetsku popularnost.

Upozorenje! Sadržaj ovog materijala namijenjen je za zrelu publiku.

 Ne propustite

Dekameron kristali i izrada nakita sa kristalima u srebru
 

 

Nasmijte se uz "Naked and Funny"

Slikanje sa Djeda Mrazom
Slikanje sa Djeda Mrazom
Seksi skrivena kamera
Tko će zamjeniti lutku?
Tko će zamjeniti lutku?
Seksi skrivena kamera
Prezentacija Afrodizijaka, instant djelovanje
Prezentacija Afrodizijaka, instant djelovanje
Seksi skrivena kamera

16+
Podijelite ovaj link:
29.06.2021
Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.