Ne propustite

Calypso divin club

Pratite nas i na društvenim mrežama i grupama:

Biganimal Facebook  Biganimal Instagram Instagram Biganimal Twitter Twitter Biganimal Viber group Viber  Biganimal Telegram group Telegram  Biganimal TikTok group TikTok

 

Dji & Santa

Santa & Dji

Savršen dar je knjiga, razglednica i ..... smokva! Možete ponovno pročitati knjigu, smokvu se može pokoniti drugom prijatelju, no što se tiče razglednice, možete uživati u njoj zauvijek! Ovaj animirani film je također iz Animacijskog studia „Simpals”

Dji. Death Sails

Dji. Death Sails

Dji je strašno nesretna smrt koja baš i nije najbolja u svom poslu. Ovaj put mora uzeti dušu gusara zaglavljenog usred oceana, ali to je lakše reći nego učiniti! Ovaj animirani film je također iz Animacijskog studia „Simpals”.

Smrt nije uspjela

Smrt nije uspjela

Animacijski studio „Simpals” (nalazi se u Moldaviji) proizveo je svoj četvrti kratki animirani film "Dji. Death Fails" (Dji. Smrt ne uspije). Vitez tame se pojavio u nekom drugom obliku. Ne, to nije bijelo i pahuljasto. Upravo je strašno. Sve što je morao učiniti - pokupiti dušu čovjeka koji umire. Ali...

Mogova božićna nesreća

Mogova božićna nesreća

Predstavljamo novu Sainsbury Božićnu reklamu. Mačak Mog pokreće lanac nesretnih događaja koji su gotovo uništitili Božić za obitelj Thomas. Može li se sve vratitii natrag i spasiti dan?

For the Birds

For the Birds

For the Birds je animirani kratki film iz 2000g. producirao ga je Pixar i režirao Ralph Eggleston. Osvojio je Oscara za najbolji animirani kratki film 2001. godine.

Copyright © 2023, Biganimal. Developed by Animat studio.